10 snygga designmallar för Blogger

Åhå, jag vet nog att ni finns därute. Ni, som precis som jag, fortfarande använder Blogger trots att hela Sveriges bloggosfär verkar bo hos Blogg.se, Nouw och Devote.
Jag har sett en del bloggar på sistone som skulle behöva lite designkärlek, för Bloggers egna mallar lämnar en hel del att önska. Läs förresten gärna mitt lilla inlägg om vad jag tittar på när jag hittar en ny blogg där jag klagar en aning på Bloggers gamla designer.. :)

Tur för oss då i alla fall att det finns en hel uppsjö med mallar som inte alls är lika dyra som de till Wordpress brukar vara. Med andra ord är det möjligt att snygga till sin blogg, även om man har hål i plånboken eller inte kan ett skvatt om det här med koder. Bra va?
Jag tänkte som så att jag listar mina senaste fynd (letar själv efter något snyggt och rätt), de kostar som sagt en liten slant men vi snackar inte om några jättesummor. Dessutom är det kanske värt att lägga ner en peng på en bra, proffsigt kodad mall som fungerar som den ska. Det blir ju mycket roligare att blogga då!

1. Adele (länk)

2. Calypso (länk)


3. Celine (länk)


4. Marva (länk)

5. Gianna (länk)


6. Camari (länk)


7. Peony Diaries (länk)


8. Camellias (länk)


9. Sophia (länk)


10. Chloe (länk)Så, nog finns det kuliga mallar även för oss! Detta var ju dessutom bara ett litet urval, men det finns massor. Kolla på Creative Market och Etsy, t ex. Man behöver inte leta särskilt länge för att hitta en ny design till bloggen. :)

1 kommentar