Även jag är värd att känna mig fin, del 2

Hej på dig! Jag var bara tvungen att spinna vidare på det här med plus size-kläder, mina klädkrav och det att jag aldrig handlar till mig själv. Jag letade runt lite och hittade faktiskt mer än jag trodde! Nu ska jag ju inte ut och shoppa än, men jag släppte alla mentala spärrar och samlade lite inspiration med hjälp av Polyvore. Detta jag hittade var enbart H&M, så det kanske finns hopp? Men som sagt, jag måste ju planera innan exakt vad jag behöver och jobba utifrån det. Inte lätt detta när man vill bygga upp en garderob ända från grunden!

Det mesta är faktiskt väldigt prisvärt också, enda dyrare var den blå skjortan men den var så cool så det gör inget. Som sagt, det behövs mer planering för att få ihop en bra bas men det var kul att kolla runt i alla fall. Grejer finns ju. 🙂 Ser du något du gillar? Kolla här för länkarna.

4 reaktioner till “Även jag är värd att känna mig fin, del 2”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

CommentLuv badge