Barnens examenspresent


Nu har kidsen gått ut nian och de fick såhär fina presenter från farmors brors fru! Jag fick önskemål om att lägga ut det på bloggen för de är så glada (sådan mor, sådana döttrar, I suppose), så here it is. Jag älskar Yves Rocher och syrénparfymen har funnits på min önskelista sedan jag vet inte hur länge så jag är lite avis, lol. Men jag fick låna i alla fall, så det är ju najs. :)
Allt i de här seten doftar underbart och det är en av alla grejer jag gillar med Yves, dofterna! Jag är lite besatt av dofter, släpp in mig i en taxfree-butik och jag kommer ut med 8 olika parfymer på mig och astma, haha.

Idag är det städning på schemat, på lördag kommer ju mamma. Barnen är superglada att mormor kommer, det var en rätt stor överraskning. Jag är också själalycklig, behövs som tusan just nu känner jag. Japp, jag är för alltid mammas bebis.

Vad har du på schemat idag? Oavsett så hoppas jag att du får en mysig lördag!

3 kommentarer

  1. Guu vad fint! Hade då inte tackat nej till det där direkt ;) kram

    SvaraRadera
  2. Nej, det var inte dumt, ungarna blev minst sagt glada :)

    SvaraRadera
  3. Åh så fina presenter de fick! :)

    SvaraRadera