Det här med att ta andras bilder..

Jag vet. Jag har gnällt om detta förut. Men alltså. Hur kul är det när man sitter och tittar igenom en "väns väns" fotografisida på FB och hittar sin egen bild där? Känslan är väl lite sisådar, kan jag säga. Nu är det inte någon fotograf i ordets bemärkelse, som sitter och tjänar pengar på bilder, men ändå. Själva grejen. Det är faktiskt lite taskigt!
Jag har inte sagt något för det är lite känsligt med family relations och så. Skulle dessutom bli svårt att bevisa då jag mitt klantarsel slängt hela mappen med dessa foton, i RAW-format och allt. Buhu. MEN det är ju ett intressant sammanträffade ändå att
bilden jag har på min blogg har exakt samma filnamn som den han laddat upp på sin FB-sida.. och att man ser med all önskvärd tydlighet att den är redigerad HELT annorlunda mot hans egna foton. Sen så har jag en annan bild med samma motiv, så...

Men som sagt, jag ska inte gå vidare med det. Det var ett bra tag sedan nu, jag bara hittade bilden i min mapp här och blev påmind om det, och ville dela vidare av rådet. Har man liksom en sjysst kamera och gillar att fota, så ta egna bilder, för 17. Tycker man att det är svårt så kan man alltid lära sig, precis som alla vi andra så snällt får göra. Plus att det är en jäkligt kul process! Förmodar att man har ett visst intresse ändå av fotografi om man öser ut pengar för en systemkamera, liksom.

Anyhow, alla blir gladare av att vi använder våra egna foton, eller foton vi har tillstånd att använda. Glada fotografer=en gladare värld, eller hur? ;)

Pöss!

Inga kommentarer

Hej och tack för att du kommenterar och ger feedback, alltid kul och välkommet att höra dina åsikter och att diskutera.

Tänk bara på att jag modererar kommentarerna innan de publiceras och att kommentarer som är irrelevanta och eller innehåller hat/negativitet skickas direkt till papperskorgen. Detta för att jag såklart vill ha en positiv stämning här i bloggen.

Jag svarar här på din kommentar men hälsar på och kommenterar på din blogg om du har en. Glöm inte att länka! :)

Happy reading & ha det gott!