Fint från Jotex

Inlägget innehåller annonslänkar från Adviral


1. HÄR / 2. HÄR / 3. HÄR / 4. HÄR / 5. HÄR / 6. HÄR / 7. HÄR / 8. HÄR


Men åh. Jag kan aldrig inte älska sådana här färger. Har fått dille på rosa, vitt och guld. Längar så efter att få ljusa upp hemma.. Älskar mitt hem men alltid roligt med lite nytt för att piffa upp, och det behöver ju inte till mycket eller dyrt, eller hur?

4 kommentarer

  1. Jag är ju helt förälskad i de där små söta karen för salt och peppar. Funderar på om jag kanske borde slå till, men undrar om de kommer göra sig fina på min lilla centeriece som jag ändå haft väldigt mkt baktanke med. Vi får se! :)

    SvaraRadera

Hej och tack för att du kommenterar och ger feedback, alltid kul och välkommet att höra dina åsikter och att diskutera.

Tänk bara på att jag modererar kommentarerna innan de publiceras och att kommentarer som är irrelevanta och eller innehåller hat/negativitet skickas direkt till papperskorgen. Detta för att jag såklart vill ha en positiv stämning här i bloggen.

Jag svarar här på din kommentar men hälsar på och kommenterar på din blogg om du har en. Glöm inte att länka! :)

Happy reading & ha det gott!