Kärlek vid andra ögonblicket

Inlägget innehåller adlinks


Allt blir snyggare med en katt, till och med en tub med en skrynklig larmetikett.

Jag tänkte vara lite vild och galen nu i våras, liksom totalt kliva ut ur min comfort zone och testa mina gränser.. Så jag bytte bb cream från Garnier (den för fet hud) till Maybelline. Call me crazy.

Jag vet inte om den från Garnier hade börjat bli gammal eller om den egentligen inte passade mig så perfekt som jag trodde, jag har inte så värst mycket att jämföra med då det var min allra första bb cream, men jag tyckte att den liksom torkade ut, lade fokus på varenda linje och flaga á la min supertjocka hemska foundation jag hade i gymnasiet. Hur mycket jag än peelade och smörjde så kändes det aldrig riktigt bra. Dessutom kändes den inte så solklar när det gäller att matta ner heller, trots allt. Det tar nämligen inte lång tid alls innan jag blir glansig i fejset.

Så efter lite spanande så slog jag till och köpte denna här från Maybelline. Perfekt också med tanke på att mina döttrar kan använda den om de vill, inget som kloggar igen porerna.

Till själva sammanfattningen här då.. Jag applicerar med en lätt fuktad svamp då jag inte vill ha det supertjockt, och första gången tänkte jag att vad sjutton, det händer ju inget? Vart tar krämen vägen, in i svampen eller? Jag fortsatte att applicera och tänkte att det var ju synd, den var kanske inte så mycket att hänga i julgranen. Tills dess att jag tog ett steg tillbaka från spegeln och såg hur fräsch och jämn jag var i huden. Jag är ingen expert alltså men jag antar att den här krämen passar så bra att den liksom bara smälter in färgmässigt, trots att den egentligen ser alldeles för beige ut mot min pangrosa hand när man provar, som på bilden. (Jag har färgen medium, btw.) Men den anpassar sig verkligen. Framhäver inte flagor, täcker men ser oerhört naturlig ut (även på nära håll imponerande nog), och torkar inte ut.


Häromdagen sminkade jag mig här i hettan ungefär mitt på dagen, duttade bara på med pensel minsta möjliga mängd puder (av taskig kvalitét dessutom) och inte förrän vid 23-tiden på kvällen lade jag märke till att det kändes oljigt på näsan. Jag tycker att skillnaden mellan denna och krämen från Garnier är att den från Garnier blir fläckig och konstig allteftersom, den från Maybelline liksom bara... försvinner? Eller jag vet inte. Men huden ser inte ofräsch och fläckig ut på kvällskröken i alla fall och det kan man ju tänka är att föredra.

Så, vill du testa en prisvärd bb cream som dessutom sägs vara tuff mot finnar? Klicka hem den här!Noussa tyckte det var lite ansträngande att vara fotomodell, men matte tackar för hjälpen.. :)


Vad säger du, har du någon favorit bland bb krämerna? Någon som absolut måste testas? :)

5 kommentarer

 1. Härligt du är nöjd med produkten! Ibland är det bra och byta hihi

  Ja jag är glad det bra i fredags när olyckan var framme och vilken tur ni hade som inte var i bilen de två gångerna er bil blev påkörd.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja usch, hade kunnat sluta riktigt illa där. :(

   Radera
 2. Katten är fin! :) Vet tyvärr inte ens vad bb cream är för nåt eller vad man använder det till...? Jag vet, jag är hopplös när det gäller sånt ... ;)

  SvaraRadera
 3. Ja ibland är det bra att testa nå nytt, och extra kul då det blir bra.

  PS. Supersöt katt! :)

  SvaraRadera