Mer rosa än vanligt!



God kväller! Hoppas ni haft en bra dag. Här har lilla jag haft premiärdopp! Inklusive burkinibränna, trots att jag satt i skuggan 90% av tiden. Rätt så svårt att undvika tydligen när man är så blek och känslig som jag. Ser tyvärr för bedrövligt ut, ser ut ungefär som om jag har en knallröd mask på mig när jag tar av mig slöjan.

Men, vad gör det om hundra år, bara att stå ut med att bli lite utskrattad här de närmaste dagarna. Bara smärtan lägger sig lite, så.. ;)

Inga kommentarer

Hej och tack för att du kommenterar och ger feedback, alltid kul och välkommet att höra dina åsikter och att diskutera.

Tänk bara på att jag modererar kommentarerna innan de publiceras och att kommentarer som är irrelevanta och eller innehåller hat/negativitet skickas direkt till papperskorgen. Detta för att jag såklart vill ha en positiv stämning här i bloggen.

Jag svarar här på din kommentar men hälsar på och kommenterar på din blogg om du har en. Glöm inte att länka! :)

Happy reading & ha det gott!