Daglig hudvårdsrutin

Inlägget nnehåller annonslänkar


Jag är som redan nämnts i särklass SÄMST på att unna mig ting, så det jag smetar in i ansiktet är sådant billigt jox jag har råd med, har fått i present eller som genom ett mirakel vunnit i någon utlottning..

Med andra ord, jag tager vad jag haver. Just nu råkar det vara härliga, underbara Oils of life eyecream gel, Drops of youth kräm som nu verkar ha försvunnit ur sortimentet, och så Drops of youth  - Youth concentrate vilket är ett fräscht serum man har på innan dagkrämen.

Ansiktsvattnet på bild vann jag på en bloggtävling och det är då Perfecting Toning Lotion från Yves Rocher, ett ansiktsvatten med lite tjockare konsistens. Passar mer mogen, torrare hud än min, eller under vinterhalvåret när till och med jag får torra fläckar i fejset. Samma gäller för nattkrämen som heter Sérum Vègètal Wrinkles and firmness, en helt enastående nattkräm om man är lite åt det torra hållet.

Som tvätt tar jag det som passar för årstiden och plånboken. Just nu är det Himalaya Herbals Neem foaming face wash för blandhy som gör jobbet.

Så, det var det. Simple pimple. Tyvärr slarvar jag en del med min rutin när livet kommer emellan, men ändå. Att ta hand om sig är viktigt, inte bara för att se fräsch ut men också för att känna sig fräsch om ompysslad. Måste jag bli bättre på. :)

Vad har ni för favoriter när det gäller hudvård, som ni inte kan vara utan?

Inga kommentarer

Hej och tack för att du kommenterar och ger feedback, alltid kul och välkommet att höra dina åsikter och att diskutera.

Tänk bara på att jag modererar kommentarerna innan de publiceras och att kommentarer som är irrelevanta och eller innehåller hat/negativitet skickas direkt till papperskorgen. Detta för att jag såklart vill ha en positiv stämning här i bloggen.

Jag svarar här på din kommentar men hälsar på och kommenterar på din blogg om du har en. Glöm inte att länka! :)

Happy reading & ha det gott!