Hur jag fixar till ögonbrynen

Inlägget innehållet annonslänkar


Vad gör man om man har glesa buskage till ögonbryn? Jo, man inhandlar produkter som kan tämja de små liven.. I alla fall så gott det går!

Jag trillade över Isadoras Sculpting Brow Pen häromsistens och ack, så glad jag är att jag gjorde det!
Innan använde Isadoras vanliga ögonbrynspenna i färgen cashmere men jag upptäckte att den inte passade mig riktigt färgmässigt. Den var alldeles för grå i tonen och skiftade i lila (!) på mig i vissa ljus. Men jag hade ju alltid kört med den så jag köpte såklart vad jag trodde att jag visste fungerade.

Det var dock hög tid att testa något nytt och och då kom denna penna in i mitt liv, och mitt hjärta.. lol. Seriöst dock, hur fin är den inte?


Den har en sådan där kul sned, bredare udd som ändå är smal liksom.. eller rättare sagt trekantig! (Insert gråtande smileys för att illustrera att detta var världens sämsta beskrivning...)
Jag vet inte hur det går till med denna underbara mirakelpenna men till och med jag får till trevliga bryn som blir klara på typ... 3 streck eller nåt. Det säger bara swoosh så är det klart. Hur? Ingen aning..

Bryna blir maffigare men ändå naturliga. Jag tror att man säkert kan få till den där superprecisa, påklistrade instagram-looken om man kombinerar med andra produkter, men varför ska man, liksom? This is it! Hoppas att naturligare bryn snart kommer att ersätta den där stencillooken som alla kör med. Fram för naturligt! (Även om det inte är det..)

Inga kommentarer