20% rabatt på hudvård | Gamla favoriter

Inlägget är reklam för Nordicfeel.se och innehåller annonslänkar

Just nu har Nordicfeel ett bra erbjudande, få 20% rabatt på hudvård när du handlar över 499 kr, ange bara koden vardagslyx när du handlar.

Jag kom direkt över ett par godingar från klassiska serien Fenjal..
Det var tradition att jag köpte en presentask från denna serie till mamma varje år till julen. Nu är förpackningarna lite uppdaterade, men doften är definitivt densamma! Den beskrivs som lavendel, liljekonvalj och ros. Kan nog knappast bli mer klassiskt än så, men ändå är det absolut inte en tung doft.
Särskilt deras Créme De Parfum är superhärlig. Tunn och fräsch, räcker i evigheter. Känner mig sugen på en sådan och en deo själv, faktiskt. :) Är lite komiskt att jag nu börjar digga mammas parfymer, men det är väl tryggheten och nostalgin, kanske, plus att jag känner mig för gammal nu fär sådana där supersöta godisparfymer á la tonåring. Så, vill du testa något med lite kultstatus, något som räcker länge och gör att man känner sig fräsch som en nyponros, testa Fenjal! :)
Jag hittade andra gamla favoriter här också, nämligen bland annat ansiktstvålen, ansiktsvattnet och krämen från Clinique. Jag älskade detta set, det var verkligen klockrent på alla sätt och vis. Tror inte min hud varit så ren och fräsch någonsin, faktiskt. Jag skulle absolut gärna använda dessa igen, och även fast de kostar en slant så är det absolut inte bland de dyraste märkena och framför allt så räcker produkterna väldigt länge.

Sedan så har vi då den berömda 8 hour cream från Elizabeth Arden. Jag köpte denna för att jag läste att den är rena rama miraklet (jag är tydligen inte svårflörtad) och det var faktiskt ingen överdrift. Jag har använt den till allt från torra läppar och myggbett till irritationer och småsår. Den är episk. Räcker väldigt länge även den.

Sist men inte minst så blev jag väldigt glad över att ha hittat denna guldklimp till kräm från Dove. Jag har inte sett den i butik på flera år nämligen. Denna smiter in i huden på ett ögonblick, och det är rätt härligt för en som jag som inte tål känslan av fet kräm på kroppen men samtidigt har riktigt torr hud. Så, den här får det också bli då det är min all time favorit. :)

Inga kommentarer