Ångestkväll


Hej på er Det tog inte värst lång tid efter att mamma åkt som skiten startade igen. Hälsoångest så det ryker om det. Jag har alla möjliga dödliga sjukdomar, tydligen. Varenda liten grej är något megaallvarligt. Samtidigt som jag vet att de symtom jag har är rätt typiska just för själva ångestsjukdomen.
Det blir som en ond cirkel, ångesten matar sig själv liksom hela tiden. Jag längtar SÅ himla mycket efter att få komma bort härifrån, på semester och sen tillbaka till Sverige. Där blir det stor, fet utredning på mig, förhoppningsvis. Såhär kan man ju inte ha det!

Inga kommentarer

Hej och tack för att du kommenterar och ger feedback, alltid kul och välkommet att höra dina åsikter och att diskutera.

Tänk bara på att jag modererar kommentarerna innan de publiceras och att kommentarer som är irrelevanta och eller innehåller hat/negativitet skickas direkt till papperskorgen. Detta för att jag såklart vill ha en positiv stämning här i bloggen.

Jag svarar här på din kommentar men hälsar på och kommenterar på din blogg om du har en. Glöm inte att länka! :)

Happy reading & ha det gott!