Dagens positiva!

Hej på er! Efter senaste dagarnas depp tänkte jag köra lite mer pepp! Ja, I need it. Så, här kommer ett "dagens 3 positiva", för nu känns det gött!

1. Vi har två resor på G! Sverigebiljetterna är köpta! I december bär det av hemåt. Ungarna får julafton med mormor och hennes födelsedag också, så det blir mysigt, plus att de får se hennes och hennes mans nya hus! Spännande. Så himla glada är vi, vet inte vilka som är gladast, jag eller kidsen..? Tills dess får vi muntra upp oss med en minisemester på nordöstkusten här i Tunisien. Inget bokat ännu men vi har bestämt oss för att göra allt vi kan för att komma iväg.

Bjuder på lite sverigeminnen sålänge! Hur underbart är inte Sverige kring jul och nyår? 100% myspys. Fast då är ju jag en sådan som älskar snö, vet att inte alla känner samma.. :)


2. Jag har en "ta hand om mig själv"-dag idag. Ansiktsmask, manikyr och pedikyr, ögonbrynsfix. Jag behöver det verkligen nu, att få tänka på annat och känna att jag bryr mig om mig själv och min kropp. Skulle köra med havregryn men alltså det fastnar ju inte på fejset oavsett vad man blandar med! Man måste nog mixa det innan. Blev honung bara då istället. Skitbra för huden men smakar ju skunk när det rinner ner i truten.. Sen så ser man väl inte sådär överdrivet fräsch ut under tiden som man har den på. Ser ju ut som nåt från filmen House of wax. Eew.3. We got cookies! Och annat slisk. Ja, man kan ju förstå varför jag har problem med midjemåttet, I love me some carbs! Gäller ju att vara glad för det lilla, eller hur? Varje kväll är myskväll här hemma nu, vi passar på medans det är sommar. Vet inte vad just sommaren har med saken att göra, men det låter väl bra som ursäkt, antar jag.Vad pysslar ni med denna lördag då? :)

Inga kommentarer

Hej och tack för att du kommenterar och ger feedback, alltid kul och välkommet att höra dina åsikter och att diskutera.

Tänk bara på att jag modererar kommentarerna innan de publiceras och att kommentarer som är irrelevanta och eller innehåller hat/negativitet skickas direkt till papperskorgen. Detta för att jag såklart vill ha en positiv stämning här i bloggen.

Jag svarar här på din kommentar men hälsar på och kommenterar på din blogg om du har en. Glöm inte att länka! :)

Happy reading & ha det gott!