Dags att börja träna?

Innehåller annonslänkar från Adviral

Hej! Här sitter jag med knasig hals igen, men vad tusan, ska jag vänta på att "bli frisk" innan jag börjar röra på mig så får jag väl vänta tills i vinter. Jag misstänker att det är luftkonditioneringen som irriterar, resten av släkten som bor i samma hus håller också på och hostar och har sig av den. Blir ju så himla supertorr luft i kontrast med megaheta fukten därute.

Så, ska man träna så kanske man vill göra det med stil? Jag kör också med linne och tights men det är ju för att jag tränar hemma. Hade jag gått på gym hade det nog blivit sweatshirt och mjukisbrallor, inte lika stylish dock!Fler grymma träningskläder hittar du H Ä R

Så, nu blir det till att damma av hantlarna och min sling trainer, ska börja lite snällt och mjukt, känna mig för hur det känns i kroppen. Nu var det ju liksom flera månader sedan jag gjorde annat än promenerade.

MEN idag blir det inget, vaknade med huvudvärk och är fortfarande snurrig och trött, så jag får lata mig idag också. ;)

2 kommentarer

  1. Jag saknar mina träningsrutiner så ska absolut köra igång nästa vecka :D

    SvaraRadera