Halsfluss & lite cabin fever

Liten totalt orelaterad failbild från sist jag kletade honung i ansiktet. Just because.

Hej på er! Jag känner väl att det är lite lågt härinne och det beror helt enkelt på det faktum att min ena tjej legat däckad i jäkligt envis halsfluss i lite mer än en vecka. Vi andra blir sådär normalt förkylda, hon får svullna halsmandlar med varbölder på, skyhög feber och måste äta dunderkur med antibiotika. Stackarn. Hoppas det slutar när hon blir äldre.

Så, så är läget. Ingen direkt bloggpaus som sådan, bara en heads up om vad som händer när det blir lite glest mellan uppdateringarna.

Imorgon är det eid och då ska vi till svärmor, vi har som sagt varit hemma nu väldans länge, enda äventyret vi haft var när vi satt på balkongen, typ. Så imorgon är det till att le och vara glad, äta kött (man slaktar ju får på eid så då blir det grillpartaj) och hoppas på att dottern orkar och inte blir sämre. För nej, i här kan man inte skippa en högtid på grund av sjukdom, då riskerar man att göra sig skyldig till allehanda kränkningar. Säger jag sådär lite syrligt.

Nä ni, nu ska jag ta och avrunda detta innan det blir en novell. Innan jag gör det så måste jag säga att du definitivt borde gå in till Evahle.se och delta i hennes tävling hon har där nu. Hon lottar ut ett armband i samarbete med ett projekt som berör psykisk ohälsa. Med andra ord så är det för en väldigt god (och viktig) sak. :)

Ha en fin dag!

9 kommentarer

 1. Usch då, jobbigt att bli SÅ sjuk varje gång. Är ju så utmattande, hoppas hon kryar och att du inte blir smittad. Försök göra veckan extra mysig, kanske hyra film, baka något. Lyssna på regnet och alla de där klyschorna ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack tack :) Vi har försökt mysa så långt hon orkat, mest är det Playstation och hennes favvisar till youtubers som gäller. Sånt som inte jag fattar och hänger med i, med andra ord. :P

   Radera
 2. Haha, tyckte det var roligt med honungsbilden! Bra för hyn ju☺️

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ha, ja vad gör man inte för att bli lite fin :P

   Radera
 3. Tusen tack för att du länkade tävlingen, betyder jättemycket! :) Usch vad jobbigt att vara sjuk... Kram <3

  SvaraRadera
 4. Vilken fin blogg du har. Kika gärna in på min och dela mina inlägg som du tycker är viktiga.

  SvaraRadera