Kan man rädda min stackars ögonpenna?


Hej go' vänner! Idag blir det ett synnerligen djupt och sorgset inlägg (eller kanske bara gnäll om ett i-landsproblem), då jag vill skriva om min ögonpenna från Lindex. Sprillans ny är/var den, tills jag skulle vässa den. Efter EN vässning har jag bara en stump kvar, för det gick bara inte att få en udd på den, trots att jag har en helt grym vässare. Jag hade kladd över båda händerna för att jag försökte rensa vässaren (därav mina otjusiga naglar), it was a mess.

Jag älskade den här underbara pennan. Varför detta? Varför ska det bli såhär? Så många frågor, så få svar. Inte ens kylskåpstricket fungerade för denna krämiga goding.

Buhu.

Ni som är proffs på makeup hacks, finns det ens någon räddning?

Inga kommentarer

Hej och tack för att du kommenterar och ger feedback, alltid kul och välkommet att höra dina åsikter och att diskutera.

Tänk bara på att jag modererar kommentarerna innan de publiceras och att kommentarer som är irrelevanta och eller innehåller hat/negativitet skickas direkt till papperskorgen. Detta för att jag såklart vill ha en positiv stämning här i bloggen.

Jag svarar här på din kommentar men hälsar på och kommenterar på din blogg om du har en. Glöm inte att länka! :)

Happy reading & ha det gott!