Längtar efter att bara resa iväg..


God morgon på er! Det är rätt sent nu men jag är fortfarande på startsträckan här så ett god morgon får det bli.. Är fortfarande seg och ena dottern har blivit förkyld (verkar som om vi alla får dras med luftvägsbekymmer hela sommaren i det här huset) så idag blir det verkligen lugna puckar.

Om runt 2 veckor hoppas vi på att dra iväg på en minisemester, uppåt mot nordöst, till kusten. Vi är ju visserligen vid kusten här med, men det är ju inte samma sak.. Bara det att få byta miljö och umgås bara vi fyra i ett par dagar, utan jobb och alla andra plikter.. Det var riktig välbehövlig lyx att få ha mamma och hennes man här i 2 veckor, och det liksom bröt av den där ångestspiralen jag fastnat i, men ju mer man får byta miljö, desto bättre, och vi har i princip aldrig gjort något sånt här, bara vi. Bott på hotell och så alltså. Med andra ord blir det skönt med vila för oss och nya äventyr för barnen! De är så pass stora nu också så det blir kul.


I det stora hela struntar jag i vart vi hamnar, bara vi kommer härifrån. Låter det lite halvt desperat? Det är det också! Jag vill verkligen bort från stan och tyvärr har vi ju ingen stuga där i olivlunden att smita iväg till än, så vi får ordna det på andra sätt. Jag som älskar att bila (bästa semestern är den där man bilar!) ser verkligen fram emot att komma iväg. Jag vill se saker och det här landet är otroligt vackert när man får se det utanför turisthålorna.

Ack, ja. Men än är det bara 19:e augusti och än är det bara drömmar. Förhoppningsvis blir de snart till planering!

Hoppas ni har en härlig helg!

2 kommentarer

  1. Det är inte det minsta desperat tycker jag! Det jag främst vill åt är miljöombyte (okej, värme och strand också rååå) och skulle lätt kunna ta en helg i typ Västerås och längta efter det. Slippa vardagslunken liksom :) Hoppas det blir en härlig getaway! Och en härlig lugn lördag :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! <3 Precis så är det ju, vart som helst, bara vi åker bort från rutinerna ett tag! Ibland är det bara det som behövs. :)

      Radera