Liten fikapaus i marinan

Hej på er! Hoppas ni har en sjysst måndag och har sluppit all eventuell måndagsblues. ;) Idag börjar hettan komma tillbaka så vi passade på att dra iväg och fika innan det blir för varmt för att gå ut. Älskar den här marinan, massor med gamla minnen.. Lugnt och skönt också med naturen. Tyvärr finns det knappt några turister kvar sedan det som hände för ett par år sedan, många affärer som fått bomma igen. Förstår inte riktigt varför folk gladeligen åker till exempelvis Turkiet och Egypten där det smäller jämt, men hit är det tydligen skitfarligt att åka...?


Deliciously onyttig cappuccino med grädde och kakao i. Yumm!

Utan honom här skulle jag braka ihop. Jajamän.

Blir jobbigt att gå till och med i hettan. Hah. Thank you Lord för att jag fick ett par Ecco att knata runt i! Bästa som finns för fossingarna, seriöst.

Annars då så sitter jag och försöker samla mod till att köpa den där designen till min blogg. Är det bara jag som har lite fobi för att handla på nätet? Känns som om man liksom lägger ut sina uppgifter till allmän beskådan.. Fast det gör man väl inte, men ändå. Känns läskigt. Eller så kanske det är jag som är omodern, den risken finns ju.

Hoppas ni får en fin kväll

6 kommentarer

 1. Så härligt :)
  Jag är faktiskt inte särskilt rädd för att handla på nätet. Det mesta är ju så säkert idag

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, de flesta handlar ju över nätet nuförtiden. Bara jag som behöver komma ifatt, kanske ;)

   Radera
 2. jag köpte min design från en amerikansk sida och det funkade toppenbra!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Skönt! :) Jo egentligen så vet man ju att det är lugnt. Särskilt när det är ett ställe som är känt och "alla" handlar ifrån.

   Radera
 3. Wow, det ser oerhört vackert ut. Jag har varit i Marocko vid ett tillfälle och Turkiet också. Jag förstår vad du menar, det är märkligt att ett ställe är värre än det andra när risken verkar större på det ena. Kanske var det att det som hände i Tunisien var så vida rapporterat om. Att det fanns så mycket för att det var så brutalt och genomtänkt. Att andra attacker hamnar som notiser i tidningarna för att det är så hög frekvens av liknande attacker, och dessvärre är det ju ofta större engagemang från svenska tidningar om personer i vår närhet drabbas. Vilket kanske inte alltid varit fallet alla gånger. Men ja. Nu blev det lite mer än vad jag tänkt. Men det ser i alla fall otroligt vackert ut.

  Angående att handla på nätet så gör jag sällan det, men inte av rädsla utan för att jag hellre går till affären och köper om jag kan. Då får jag varan direkt. Rimmar rätt dåligt med tanke på att jag jobbar inom e-commerce, haha! Men hoppas att framtiden är att vi ska kunna leverera inom några timmar, och inte några dagar. I vilket fall; vart ska du handla temat? Jag har handlat på etsy, themeforest & creative market, funkar utmärkt :) Inget att vara rädd för, på de sidorna är det mesta automatiserat.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tror som du säger att det är för att det inte är vi som drabbas. Det är turkar/egypter och inte turister i första hand. Då blir det till små notiser och folk märker det inte. Mamma t ex har bekanta som precis vart i Turkiet men förfasar sig över att hon åker hit. För mig som ser hur det är här känns det lite konstigt.

   Sidan jag tänkte handla ifrån är Etsy och det är ju så känt så jag borde inte vara paranoid. Bara larvar mig, I know. Ska få fart på mig. :)

   Radera