Min senaste Blogger template

God kväller fina! Har jag sagt att jag pillat ihop lite designer till Blogger? Min senaste är en liten pastellig dröm som jag själv tänkte anpassa för egna behov så småningom och ha som design. Men än är inte orken där, så. Det är lite av ett projekt för framtiden.

Här är den:


Har du Blogger och gillar den här designen? Kolla hur den ser ut live här och ladda ner (helt gratis) här. :)

Inga kommentarer

Hej och tack för att du kommenterar och ger feedback, alltid kul och välkommet att höra dina åsikter och att diskutera.

Tänk bara på att jag modererar kommentarerna innan de publiceras och att kommentarer som är irrelevanta och eller innehåller hat/negativitet skickas direkt till papperskorgen. Detta för att jag såklart vill ha en positiv stämning här i bloggen.

Jag svarar här på din kommentar men hälsar på och kommenterar på din blogg om du har en. Glöm inte att länka! :)

Happy reading & ha det gott!