Nytt i sminkväskan

Hej go' vänner! Hoppas ni har en fin torsdag. Vi lyckades i alla fall ta oss iväg till Fatales igår, och tack och lov hade jag ena dottern med mig annars hade jag kommit ut tomhänt. Hjälp alltså vad svårt jag har för att spendera pengar på mig själv, det är ju lite sorgligt, faktiskt.

Vi plockade i alla fall på oss en ögonskuggspalett, ett rouge i en fin, kall färg, en läppenna i snyggaste dusty rose och så ett gel nail polish. Det var i och för sig till dottern, men jag lånar. ;)

Givetvis var det till att köra olika sminkningar direkt igår med min lilla makeupartist så paletten ser redan välanvänd ut.

MEN det roligaste av allt var att de nu har Isadora! Hur häftigt!? Hittade Isadora i huvudstaden förut men det var sorgligt så urplockat det var. Eller positivt, beroende på hur man nu vill se på det. Mitt favoritmärke säljer som smör i solsken här. :) Kul även att det fanns massor från Sleek, det klagar vi inte heller på...

Lite recensioner kommer såklart de närmaste dagarna, detta är ju en blogg trots allt... ;) Ha det gott!

2 kommentarer

  1. Ooh du är inte ensam om det där med att spendera pengar på sig själv, jag har också svårt för det men har försökt att inte kolla på priset när jag ska handla för mig själv. Och det går sådär..

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det tar tydligen sin tid för att öva upp sig, jag hade inga som helst problem med att bränna pengar på mig själv innan jag gifte mig och fick barn, men sen var det som om jag inte längre tyckte att något var värt det.. eller att inte jag var det, vet inte. Försöker fortfarande hitta budgetgrejer dock, mina Diordagar är förbi och det gör mig inget :)

      Radera