"Oh So Special"-paletten från Sleek

Inlägget innehåller annonslänkar


Hej fina! Här kommer en liten recension av paletten Oh so special från Sleek. Helt ärligt så är det här första paletten av kvalitet som jag äger på många, många år. Av ren snålhet har jag nöjt mig med skuggor á la Dollarstore, och även om de kanske duger för att ge lite färg på ögonlocket så är det i princip inte mer än så. Sleek är förresten inte dyrt, väldigt humana priser och jag tycker att man får mycket för pengarna.

Den här paletten har en blandning av matta och skimrande skuggor, alla i fina, naturliga färger. Plus en svart och vinröd då, som är pigmenterade som tusan. Jag som är van vid halvdassiga varianter fick mer än jag bad om när jag skulle använda den svarta som eyeliner, om man säger så... De ljusa skimrande färgerna är inte lika pigmenterade, men absolut helt okej. Definitivt värt pengarna.

Paletten i sig har en stor spegel som täcker insidan av hela locket, den känns rätt tung och stabil, absolut inte plastigt och "billigt". Man får även med en applikator. (Är det förresten någon som använder dessa? Känns som om de följer med i paletter "bara för att", liksom...)I det stora hela är jag nöjd, och jag tycker att det är en mångsidig palett. För mig som i stort sett bara är ute efter fina vardagssminkningar så är den mycket mer än tillräcklig och skulle jag få för mig att glamma till mig (det händer faktiskt ibland..!) så har jag allt jag behöver i denna.

Spana in de andra paletterna i samma serie här.

4 kommentarer

 1. Jag ÄLSKAR den paletten! Har gjort slut på fyra (!) av ögonskuggorna!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tror inte att jag kommer ha några problem med att använda upp dem heller, så fina och bra :)

   Radera
 2. Svar
  1. Tack <3 Ska bli kul att testa olika sminkningar med den :)

   Radera