Önskelista plus size basics
Hej fina! Är det bara jag som tycker att det är vansinnigt svårt att hitta kläder om man är lite rund om höfterna? Jag har ju dessutom kravet att det ska sitta någorlunda löst, vara långärmat/inte urringat och inte genomskinligt, så det är lite av en utmaning. Asos t ex har ju fina kläder som tusan, men jag har väl kanske inte modet att beställa ett lass med kläder från utlandet..

Jag lyckades i alla fall hitta lite inspo, basplagg som man kan kombinera på olika sätt. En vinterjacka behöver jag (har gått runt i herrjacka i flera år) och så fattas skor i collaget. Med tanke på att jag har storlek 42/43 i vinterskor (även fast jag av någon anledning lyckas ha 41 perfekt i mina sandaler från Ecco) så har jag en redig utmaning även där. Jag får titta på Deichmann (bra priser) eller Nilson shoes (betydligt dyrare men bra kvalitét), förhoppningsvis hittar jag något som passar.

Summan av kardemumman; detta kalas går på cirka 3000 kronor. Inte så dumt kanske för (nästan) en hel basgarderob? Lite över min lilla budget så i alla fall 3 plagg måste bort om jag ska kunna köpa skor också. Som sagt, inte lätt, detta... men nåt ska jag väl kunna hitta på..! Jackan kan eventuellt offras om jag hittar en tunnare/billigare kappa eller liknande, men utbudet är tyvärr inte så stort när man är av storlek större. Jag har inget emot att det kan vara lite dyrare med kläder i större storlekar, men varför ska det typ inte finnas något alls? Känns nästan så.

Nåja, vad är väl en bal på slottet. Kanske kommer det in mer när det faktiskt börjar närma sig vinter? Jag får väl leva på hoppet. :)

2 kommentarer

 1. Härligt med lite shopping. Hur är livet i Tunisien. Varför har du valt att bära slöja? Lite nyfiken bara ;) Såhimla kul att du hitatde till min blogg med!

  Svar: Tack, roligt att du gillade mitt inlägg. Ja, jag var också livrädd att tappa läsare. Men insåg nu ganska snabbt att det inte spelade någon roll. Så detta var det bästa jag gjort på länge! Ja mycket hänger ju på hur man interagerar med sina läsare. Läsarna är ju ens allt så varför inte liksom;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej! Kul att du hittade hit! :) Tja, livet i Tunisien är väl som livet är mest, bara varmare och dammigare.. Fast vi står i startgroparna för att flytta över hela familjen permanent nu till Sverige så det längtar jag efter..

   Gör inget att du frågar om slöjan, ingen fara alls. :) Jag valde att bära den för att det är något man ska göra enligt min religion, och det kändes helt enkelt rätt och bra. Jag fick övertala både min familj och maken innan dock, men jag stod på mig eftersom det var något jag ville för mig själv.
   Det är väl den korta versionen kan man säga, vill du veta mer ur teologiska perspektivet så att säga så säg till. :)

   Radera