Tillbaka till vardagenHallå där! Det var ju ett tag sedan. Nu har mina 2 favoritmänniskor åkt tillbaka till Sverige (insert gråtande smileys här) och barna har dragit till svärmor. Med andra ord sitter jag här och sitter.
Det var mysiga veckor (förutom då att alla utom jag blev magsjuka) och jag fick tack och lov komma ut ur min dryga ångestspiral där ett tag. Nu gäller det bara att inte ramla ner i det igen.

Så, jag är strax tillbaka till bloggandet, måste bara försöka komma tillbaka till normaliteten utan att krascha ihop. :) Idag blir det film, är så astrött så jag vet inte vad.

Hörs sen!

2 kommentarer

  1. Skönt att du haft ett par mysiga veckor, håller tummarna för att de kommande veckorna blir minst lika bra! :)

    SvaraRadera

Hej och tack för att du kommenterar och ger feedback, alltid kul och välkommet att höra dina åsikter och att diskutera.

Tänk bara på att jag modererar kommentarerna innan de publiceras och att kommentarer som är irrelevanta och eller innehåller hat/negativitet skickas direkt till papperskorgen. Detta för att jag såklart vill ha en positiv stämning här i bloggen.

Jag svarar här på din kommentar men hälsar på och kommenterar på din blogg om du har en. Glöm inte att länka! :)

Happy reading & ha det gott!