Drömmen om att bli självförsörjandeGillar du också att sitta på Pinterest och dregla i dig inspo om det här med hus, att leva off grid, trädgård och egen odling? Är du också nyfiken på att ha höns (egna ägg, wihoo!), några får, kanske nån åsna och en häst?

Har ju ingen aning om vad ditt svar blir än (inväntar din kommentar!) men för min del så JA! Jag drömmer om allt detta. Jag skulle vilja bo i ett litet hus med egen el och egen brunn, där bland olivträden. Statligt inkopplat utifall att (jag är en räddhöna, haha), men att först och främst leva på eget.

 Godaste frukostäggen kokade på världens bästa spis där i soluppgången. Skulle gärna ha det så varje morgon... Ha djur, odla frukter och grönsaker, baka eget bröd i traditionell lerugn, leva enkelt och nyttigt på traditionell medelhavskost.. Leva på det jorden ger.
Naturligtvis lär man ha det svårt idag med att få allt man behöver, bortskämd som man är, och dessutom när man inte har värsta stora farmen. Men drömmen är att i stort sett basically kunna klara sig själv, och leva med och i naturen.

Har du också nån sån där dröm som kanske är lite ovanlig? Känner att det jag längtar efter går lite lagom mot strömmen.. :)

1 kommentar

  1. Åh allt det där skulle verkligen vara underbart! :-D Kramis

    SvaraRadera