Förlåt för stöket..


Orelaterad bild som deko, för inlägg utan bild är ju lite trist. ;)

Här ändras det om konstant just nu, känns det som. Logga och teckensnitt alltså, inte själva designen. Den gillar jag i alla fall! Men jag bytte logga och då måste man ju ha teckensnitt i rubrikerna som passar..
...och jag hittar inget bland de Google Fonts som erbjuds, som jag verkligen gillar!

(Vill flytta till eget till Wordpress, ja..)

Världens töntigaste i-landsbekymmer kanske, men nu vet du kanske varför det ser olika ut här typ varje gång. Bloggen är ju relativt ny så jag håller väl på att försöka landa, liksom. Plus att jag är en font-nörd som älskar bloggdesign.. Vilket faktiskt INTE hjälper just nu, haha.

Inga kommentarer

Hej och tack för att du kommenterar och ger feedback, alltid kul och välkommet att höra dina åsikter och att diskutera.

Tänk bara på att jag modererar kommentarerna innan de publiceras och att kommentarer som är irrelevanta och eller innehåller hat/negativitet skickas direkt till papperskorgen. Detta för att jag såklart vill ha en positiv stämning här i bloggen.

Jag svarar här på din kommentar men hälsar på och kommenterar på din blogg om du har en. Glöm inte att länka! :)

Happy reading & ha det gott!