Lite mål för veckanGod morgon! Hoppas du fått en bra start på veckan. Själv måste jag sätta upp lite mål nu för denna vecka så inte den också bara slinker iväg utan att jag fått något gjort.
Jag känner att jag glömmer bort att ta hand om mig själv typ hela tiden, och jag är fortfarande fast i mitt överätande.

Så, mina 2 små mål denna vecka är att äta mer grönsaker och mindre coca cola, och dessutom att ta mig lite tid varje dag att läsa en bok.
Det var allt för längesedan. Jag har en thriller (tror jag) liggandes, som är på engelska, så det blir lite att bita i. Välbehövligt! Det här med att dra ner på stressen är såklart connected med överätandet så jag skulle behöva ta hand om det på olika sätt. Att ta den här stunden, om än bara tio minuter om dagen, tror jag skulle hjälpa.

I övrigt så tänkte jag försöka att inte glömma det som hänt med Noussa, men att tänka på det med mindre skuldkänslor och mer omtanke och medkänsla gentemot oss. Att försöka fatta att det inte hjälper att plåga sig själv med "tänk om".
Jag vill sörja henne för att jag saknar henne och hennes helt underbara närvaro, inte gråta för att jag hatar mig själv för att jag hade kunnat rädda henne, vilket jag inte kunnat oavsett.
Hemska olyckor händer ju tyvärr, och "tänk om" hjälper ingen.
Vi har ju dessutom en liten kattpojke här hemma som behöver oss, och han har aldrig i sitt femåriga liv varit ensamkatt.


Våra små hjärtan, tillsammans från start!

2 kommentarer

 1. Är SÅ på det där med colan, eller ja pepsi max för mig! har dåligt samvete för tänder och ekonomi varje dag när jag knäpper en men kan inte låta bli ändå!? Så dumt! Försök vara snäll mot dig själv gällande olyckan med. Förstår såklart det hemska men som du säger, det är så mycket onödig energi att tänka på andra scenarion. Hjälper liksom inte. Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är ju supersvårt att sluta! Önskar att det var nån lightläsk jag var beroende av istället, eller bubbelvatten. Haha.

   Tack, det här jäkla "tänk om" käkar ju upp en inifrån.. Man kan ju tyvärr inte skydda alla man älskar till 100% alltid. Hemska saker händer ändå, dessvärre...

   Radera