Packning pågår..

Men god kväller! Blir ett sent inlägg idag, men så kan det bli när hela dagen gått åt till att fixa och packa. Ungarna har varsin resväska och jag och gubben vete 17, vi har inte ens börjat packa än. Jag har tvättat och ordnat med sådant, ena dottern har packat allt smink (som ju är det absolut viktigaste av allt, tydligen) och så har vi checkat av på lista allteftersom vi gjort klart.

Låter lite som om vi ska vara borta någon månad eller två, men nä, fyra dagar. Men det kräver också sin planering, eller hur? ;)

Vi tog en paus på balkongen och lo and behold, detta måste vara den skummaste glassen. Det ska vara typ som en Magnum då fast hallonsorbet. Ser ut som tunga. En tunga-glass, haha. Hur aptitretande?


Dagens positiva är förutom att vi är på G härifrån, att bloggen tuffar på framåt! Det är riktigt kul att se att det går åt rätt håll, så tack till er som tittar in här!

Dagens negativa? Tror inte jag har nåt att gnälla på idag, faktiskt. känns riktigt sjysst nu!

Ha det gött så länge, ska försöka blogga om jag får tag i wifi men no promises. Jag kanske lyckas hitta tid till ett eller två tidsinställda inlägg, vi får la se. :)

Inga kommentarer

Hej och tack för att du kommenterar och ger feedback, alltid kul och välkommet att höra dina åsikter och att diskutera.

Tänk bara på att jag modererar kommentarerna innan de publiceras och att kommentarer som är irrelevanta och eller innehåller hat/negativitet skickas direkt till papperskorgen. Detta för att jag såklart vill ha en positiv stämning här i bloggen.

Jag svarar här på din kommentar men hälsar på och kommenterar på din blogg om du har en. Glöm inte att länka! :)

Happy reading & ha det gott!