Träningsmotivation - Lite är bättre än inget!

Vet du vad? Jag tränade igår! Liksom...Va? Efter flera månader utan fysisk aktivitet (annat än att springa till kylen, typ) så tog jag på mig träningskläderna, värmde upp och körde videon här nedan. Riktigt skönt. Det var helt ärligt tungt så jag trodde jag inte skulle kunna gå av träningsvärk dagen efter, men idag kände jag inget alls när jag vaknade. Tack och lov.


Jag vet, jag vet. Det var inget maraton precis, men för mig var det ett stort steg i rätt riktning! Känns så skönt. Jag blev supertaggad när jag satt där och rotade fram min träningsmusik på Youtube (var ju ett tag sedan jag lyssnade på den spellistan!) och satte timern för att starta uppvärmningen. Fick värsta ruset, haha.

Bara att köra vidare nu, kan man säga. Jag hittade den här utmaningen på 5 veckor som jag tänkte följa. Jag tror att det blir aningen lättare när man vet exakt vilken video man ska köra, och får ett schema, liksom. Sen är det ju ihopsatt av en expert så man får anta att man utvecklas och blir starkare och uthålligare allteftersom. :)


Inga kommentarer