Bullet journaling och migrän


Hejsan go' vän! Idag kör vi på lite migrän här hemma, med tillhörande rinnande öga på den sida det värker på. Nice!
Idag har jag varit och köpt en anteckningsbok efter att jag fick en smärre melt down då jag satt i bilen och tänkte på något jag verkligen ville skriva om, sen så fort jag kom hem så försvann det ur min skalle. Helt och hållet. Så jag blev lite butter och bestämde mig för att jag behöver en anteckningsbok i handväskan då jag (uppenbarligen) är sämst på att använda mobilen för det ändamålet (och dessutom har minne som en guldfisk). Min mobil för mig är en kamera, i princip, och jag har inte lärt mig att använda den sådär allsidigt som alla andra verkar göra...

Jag har förstått att bullet journaling är poppis just nu, det verkar vara superkul och praktiskt sätt att samla både planer och tankar på ett och samma ställe, samtidigt som man får vara så kreativ man vill. Jag funderar på att göra det faktiskt, det kan ju funka lite som en dagbok också om man skriver ner även minnesvärda saker som hänt, så sparar man dem är det såklart superkul att se tillbaka på sen.
Jag tänkte ge det ett försök, rota fram nåt block eller någon anteckningsbok här hemma och leta rätt på nån blogg där jag kan få idéer om hur jag kan sätta igång.
Jag har ju inte så värst supermycket spännande som händer i livet just nu men desto mer i huvudet som skulle behöva komma ut och man kan ju även ha med habit tracker och sånt som jag faktiskt skulle behöva. Plus att det vore smart att ha någonstans att brainstorma när det gäller bloggen.

Hur gör du? Kalender, bullet journaling? Om du bloggar, vart gör du av idéerna när de dyker upp från ingenstans?

2 kommentarer

 1. Åh! Det där med bullet journal är jag också nyfiken på. Vad är det egentligen och hur ser det ut när man skriver? Eller är det bara ett vanligt anteckningsblock undrar jag?

  När jag får bloggidéer eller idéer på inlägg brukar jag göra ett utkast. Ibland är det bara en rubrik eller några stödord. Ibland är det några stycken som jag har kopierat in från en artikel eller en länk. Men så fort något poppar upp i huvudet så gör jag ett nytt utkast via min bloggapp (wordpressappen).

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag vet faktiskt inte, tycker det verkar som om det är olika beroende på vem man frågar. Man utformar det nog efter sina egna behov, tror jag.

   Tack för tips! Så gör jag med oftast, men nu köpte jag mig en liten anteckningsbok tillslut att ha i handväskan. Den har redan kommit till väldans användning nu efter bara typ 2 dagar, verkar som om mina idéer ploppar in i skallen när det är som minst praktiskt så bra att kunna skriva ner det direkt. :)

   Radera