En snabb liten roadtrip, bara för att.

Åhå! Vi åkte ju iväg en snabbis igår igen för att spana runt på lite träd och växtligheter. Det blev bara över dagen, vi stack vid fem på morgonen och kom hem runt tre så inget stort. Däremot väldans skönt!

Lite blandade bilder från gårdagen..Sen en tanke.. och skratta inte. Men är det bara jag som drabbats av typ.. bloggblyghet? Har tagit bort fotot på mig i senaste inlägget för att jag inte är van vid att ha min nuna öppet på internätet sådär och det känns pinigt. Är jag normal ens?
Plus att jag tycker det är skämmigt bara tanken på att någon man känner kanske läser ens blogg. Ni som bloggar, länkar ni till exempel på FB så att vänner och släktingar kan läsa? 

Jag kanske vänjer mig någon gång, haha. Sakta men säkert...

2 kommentarer

Hej och tack för att du kommenterar och ger feedback, alltid kul och välkommet att höra dina åsikter och att diskutera.

Tänk bara på att jag modererar kommentarerna innan de publiceras och att kommentarer som är irrelevanta och eller innehåller hat/negativitet skickas direkt till papperskorgen. Detta för att jag såklart vill ha en positiv stämning här i bloggen.

Jag svarar här på din kommentar men hälsar på och kommenterar på din blogg om du har en. Glöm inte att länka! :)

Happy reading & ha det gott!