Lite blixtnedslag och sånt

God morgon! Jag har varit lite frånvarande här nu av den enkla anledningen att blixten slog ned i vårt hus och modemet då lade av.
Det blev världens busväder här och mannen min skulle ta hissen för att kolla så att fönstrena i trappen var stängda. Jag gick ut från sovrummet precis när jag hörde vad som lät som världens explosion precis utanför fönstrena och allt blev vitt därute. Samtidigt gick strömmen. Det var en sån smäll att jag liksom hukade mig lite samtidigt som jag skrek rakt ut. Reflex att ta skydd, typ.

Gubben blev fast i hissen i mörkret, blixten hade bränt lampan och fläkten så han fick fumla där för att bända upp dörrarna själv. Jag gick runt här med mobillampan och darrade, sen sattes elen igång. Det enda som bränts här var modemet, tack och lov. Datorn var också på men det hände inget där. Svågern fick TV och mottagare grillade. Då är det här huset ändå skyddat, hade det inte varit det hade ju hela systemet gått åt pipan.

Så jag fortsätter nog att ha stor respekt för åskan..!
Regnväder efter torkan. Härligt!

Inga kommentarer

Hej och tack för att du kommenterar och ger feedback, alltid kul och välkommet att höra dina åsikter och att diskutera.

Tänk bara på att jag modererar kommentarerna innan de publiceras och att kommentarer som är irrelevanta och eller innehåller hat/negativitet skickas direkt till papperskorgen. Detta för att jag såklart vill ha en positiv stämning här i bloggen.

Jag svarar här på din kommentar men hälsar på och kommenterar på din blogg om du har en. Glöm inte att länka! :)

Happy reading & ha det gott!