Luslördag!


God kväller! Vad gillar du min fräscha rubrik? ;) Tyvärr är det ungefär så äckligt som det låter. Hoppas allt är bra på ditt håll. Här kämpar vi på med att vaka på bygge,  med livet och med löss, minsann. Jajamän. Det går en fet epidemi här just nu, det varnades till och med på nyheterna, och tro på tusan att ena dottern fick. Igår bekräftat att även jag har äran att ha mini-kackerlackor som springer runt i håret på mig.

Jag är inte glad, för här finns varken redigt lusmedel eller kammar, vilket jag förstått är det viktigaste. Vi har behandlat skiten nu flera gånger på ungarna och det vill inte gå bort. Svägerskans barn (som smittat våra) fick bort sitt direkt men de har superkort hår så det var inget krångel. Med oss är det lite svårare.

Så ja, det är uppdateringen nu. Första gången man får löss är man 35+, liksom. Tjohoo. #livet #djurvän #menävenjagharminagränser
Det känns rätt nasty faktiskt men jag försöker påminna mig om att det inte är jag som är äcklig..

I övrigt väntar vi med spänning på att få plocka oliver! Det här blir första gången vi plockar "på riktigt" med nät, stegar och allt. Förra året var det bara lite glest med oliver på typ tre träd så det var ju bara att plocka för hand direkt ner i en korg. Spännande värre, detta.

Hoppas du har en härlig (lusfri) helg! :)

10 kommentarer

 1. Minikackerlackor?! (!!!)

  SvaraRadera
 2. Åh fy va jobbigt för er :(. Vi har klarat oss än så länge, har alltså inte haft ännu är 33 år. Men arbetar som lärare så man vet ju aldrig :/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Skönt att du sluppit! Vet inte riktigt vad jag ska ta mig till faktiskt. Inget verkar bita på eländet.. :(

   Radera
 3. Men neeej vad hemskt! Wäääk vad äckligt :/
  Svar: Ja metallic serien är ju så läcker! Gillar verkligen den rosa!Men eller hur, blir ju lite roligare att dricka vatten nu, särskilt när det håller sig kallt med.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är nåt fruktansvärt nasty, alltså. Bara tanken på det, fy fasen. :O

   Radera
 4. Usch är så rädd för löss :/ Som tur är har jag aldrig haft det iaf...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lucky you! :P Det är inget roligt du missat, om man säger så. Lol.

   Radera
 5. Men fy vad hemskt! Jag får nästan panik bara av att tänka på det. "minikackerlackor i håret".. :O Hoppas ni blir av med dom snart =/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Ja fy sjutton. Roligare kan man ha det! :O

   Radera