Sammanfattning av veckan: Raggat träd och rakat skägget

Det här inlägget innehåller annonslänk, läs mer här.

Hej go' vän! Tänkte köra en liten allmän sammanfattning här om vad som hittats på nu under den här veckan. Det här inlägget är tidsinställt, om allt går vägen är vi just nu ute på en liten roadtrip!

I alla fall, den här veckan har jag...

...nästan satt kaffet i halsen när jag snackade med mannen i telefon och han berättade att han var med i en bilolycka, bilen blev kvaddad för sjuhundraelfte gången ungefär. Okej, lite överdrivet, men du fattar.
Nu har den här lilla bilen blivit mosad så många gånger, att typ alla delar bytts ut på den. Med andra ord så är den ju sprillans ny trots att den tillverkades -95... På tal om trafiken här så blev vi nästan påkörda från sidan idag. Stoppskyltar har inte så stor effekt här. De är liksom en röd deko vid vägkanten, bara. Undrar ibland ifall förare här kollar på skyltar och helt allvarligt frågar sig själva vad det var för nån konstig grej där på stolpen..!
...farit runt och kollat växter, 'cause I'm a nerd. Älskar att kolla på växter. Ingen aning om vad något heter, typ, men jag lär mig så smått! Har aldrig varit ett dugg intresserad förut trots att mor min har gröna fingrar så det nästan är löjligt (växterna verkar typ lyda henne, telepati eller nåt, haha) men än är ju inte undrens tid förbi!


...gått till jordbruksverket och beställt 300 stycken cypresser! ÄLSKAR cypresser, olivträd och cypresser är min cup of tea. Dessa majestätiska träd bokstavligen skriker Medelhavet, och jag vill ha dem överallt, typ. Alltså kolla bilden! Så vansinnigt vackra!

...rakat fejs och ögonbryn med en sån här fiffig liten rakkniv (liknande finns här). Mustasch och skägg borta! Eller okej, skägget rök med vanlig hederlig hyvel och lödder. Ville testa det som sägs om hur fantastiskt mycket bättre ens foundation sitter om man gör sig av med fjunet. (Resultat: Det funkar faktiskt!)
Det var lite knökigt att raka brynen först men när man väl fått in tekniken så gick det som smort och jag blev för första gången ever av med mina bebisfjun som går från brynet ner till ögonlocket. Du vet, de där tunna rackarna man aldrig får tag i med en pincett? Bye! *Glad för det lilla i livet*
Rekommenderar dock att rita linjer innan så man ser var man ska hålla sig, liksom. Så man inte råkar ha 90-talsbryn helt plötsligt. Det vill vi inte. Nope.

_____________

Veckans bästa:
Känslan när saker och ting börjar rulla på, efter lång tid av att man liksom bara står och trampar. Skönt!

Veckans sämsta:
Här kan man väl säga att man tydligt ser att "förbud mot att täcka ansiktet" endast och enbart är riktat mot muslimska kvinnor, trots att man försöker låtsas om som att det handlar om att täcka ansiktet generellt. BS!
Klart att det blir pannkaka av förtryckande klädlagar, precis som sig bör!

Veckans fundering:
Varför är jag så tragiskt beroende av Coca Cola? Är inte ett fan av den här "sockerberoende"-grejen utan mitt beroende här är 100% mentalt. Precis som mitt matmissbruk i övrigt.
Har precis i skrivande stund smockat i mig 1,5 liter cola på ett par timmar. Tjohoo, sade blodsockret. Buhu, sade magen.

Veckans tips:
På tal om beroende så finns det en youtubekanal som man bara måste följa om man gillar smink. Alla vet säkert redan vem det är och jag är nog sist ut som vanligt, men det är såklart Wayne Goss. En rolig man som är ett geni med sminket, och så långt ifrån plastiga, överdrivna tutorials man kan komma. Tummen upp!

______________

Så, det var min lilla vecka i sammanfattning. Jag har (tack och lov egentligen) så himla stillsamt liv att det knappast lär bli någon bloggtradition med sådana här typer av inlägg (alltså rediga veckosammanfattningar på söndagar) än på ett tag men nu fick det helt enkelt bli ett!

Vad har du hittat på den här veckan? 

4 kommentarer

 1. Hoppas verkligen att han mår bra efter olyckan :/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jadå, tack <3 Det var någon nisse som bara kom utfarande i en korsning men smällen blev bara på hörnet av bilen så att säga, lampan som rök. Han har rätt bra reflexer, tack och lov. Bra att ha i den här trafiken. :P

   Radera
 2. Åh härligt med skägget där!!! Fiffigt!
  Svar: Tack! Men exakt! Givetvis så för ju inte sociala medier med sig bara negativa saker. Men jag tycker det är viktigt att uppmärksamma just den negativa biten! Det finns en anledning till att unga i dagens samhälle mår allt sämre. Bra gjort av dig tycker jag! Heja!!

  SvaraRadera