"Blogga som om det vore ditt jobb.."


Så är det man ska göra, har jag hört. Men fasiken, så svårt det är att behålla fokus när allt bara snurrar runt i skallen hela tiden och man har miljarder med saker att göra!
Just nu är det verkligen halv kris här alltså, vi jonglerar byggjobbare, arkitekt, allt sådant som byggnissarna skulle sköta men som vi får fixa, sen deras tabbar också... för tydligen är det svårt att ta en titt på ritningen ibland.

Hur som, jag skall icke gnälla. Kanske flyter det på jämförelsevis bra ändå..? Hur många stora projekt som involverar flera olika människor som aldrig ens kommunicerar varandra, klaffar problemfritt? Det är som ett stort pussel som ska ihop och den som fixat bitarna har skurit ut dem på måfå, typ. Men det blir nog bra, tillslut. Hoppas jag.

Jag är i alla fall fortfarande med i svängen här och har absolut inte glömt bort bloggen, no no no. Jag är 100% bestämd på att köra hårt. Jag har bara inte lärt mig att balansera allt ännu nu när man helt plötsligt fick MASSOR att göra, haha.

Hoppas att du har en fin fredag och att du får en kanonhelg!

Inga kommentarer

Hej och tack för att du kommenterar och ger feedback, alltid kul och välkommet att höra dina åsikter och att diskutera.

Tänk bara på att jag modererar kommentarerna innan de publiceras och att kommentarer som är irrelevanta och eller innehåller hat/negativitet skickas direkt till papperskorgen. Detta för att jag såklart vill ha en positiv stämning här i bloggen.

Jag svarar här på din kommentar men hälsar på och kommenterar på din blogg om du har en. Glöm inte att länka! :)

Happy reading & ha det gott!