En högst ofrivillig paus


Halloj! Jag hoppas innerligt att allt är bra med dig, och jag ber om ursäkt för stiltjen här. Även för den dåliga kvalitén på detta inlägg, för jag har dessvärre inget internet hemma så jag bloggar snabbt nu från bloggers antika app på mobilen. Ingen större hit då jag inte ens kan kolla kommentarer..

Lång historia kort; telefonlinjen är kapad och telefonbolaget vill inte komma och fixa = jag är förpassad till att åka snålskjuts på svägerskans wi-fi hemma som inte min kära dator funkar med. Så bloggande är svårt.

Jag försöker lösa bekymret samtidigt som vi håller på för fullt med bygge, plantering av träd och plugg. Fullt ös fortfarande, alltså. :) 

Ha det så gott så länge!

Inga kommentarer

Hej och tack för att du kommenterar och ger feedback, alltid kul och välkommet att höra dina åsikter och att diskutera.

Tänk bara på att jag modererar kommentarerna innan de publiceras och att kommentarer som är irrelevanta och eller innehåller hat/negativitet skickas direkt till papperskorgen. Detta för att jag såklart vill ha en positiv stämning här i bloggen.

Jag svarar här på din kommentar men hälsar på och kommenterar på din blogg om du har en. Glöm inte att länka! :)

Happy reading & ha det gott!