Kan man känna av energier sådär?


Jag har alltid gillat historier om det övernaturliga. Berättelser om synska släktingar som sett allehanda konstigheter och att läsa om spökhus och liknande. Även om min gräns går vid tarotkort och folk som "snackar med änglar" och liknande. Hehe. Men ja, jag har väl aldrig haft någon speciell upplevelse själv.

Sen häromdagen så var vi hemma hos någon och trots att platsen såg ut som ett paradis alltså, SÅ otroligt drömmigt vackert, så kändes allt så himla FEL. Det låg på något sätt sorg och tragedi som ett blött täcke över hela stället, fast jag inte har någon aning om husets historia och då såklart inte vet vad som hänt där.
Det var ett jättemysigt hus i sig, och som sagt en mycket vacker plats, men det kändes som en gravplats, alltså. Jag kände mig lättad när vi åkte därifrån. Bara fel, fel fel. Något som inte stämde. Ja, jag kan bara inte förklara det. Har aldrig varit med om liknande.

Tror du att man kan känna av energier sådär? Har du varit med om något sånt? 

6 kommentarer

 1. Absolut :D. Gjorde YT-klipp förut om allt jag varit med om, eller allt men lite i alla fall :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Spännande! Måste jag kolla :D

   Radera
 2. Jag tror absolut på att man kan känna av energier om man är mottaglig för det. Jag har varit med om en hel del men pratar inte så mycket om det. Kramis

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tror nog också på det.. bara inte att det skulle hända mig liksom. :P

   Radera
 3. Sånt där är väldigt intressant :) Jag vet inte längre vad jag tror men en av mina systrar tror väldigt mycket på sånt här

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det spännade? :) Egentligen är det kanske inte så långsökt, precis som man kan känna av andras humör/mående så kanske man kan känna av det på platser med, liksom..?

   Radera

Hej och tack för att du kommenterar och ger feedback, alltid kul och välkommet att höra dina åsikter och att diskutera.

Tänk bara på att jag modererar kommentarerna innan de publiceras och att kommentarer som är irrelevanta och eller innehåller hat/negativitet skickas direkt till papperskorgen. Detta för att jag såklart vill ha en positiv stämning här i bloggen.

Jag svarar här på din kommentar men hälsar på och kommenterar på din blogg om du har en. Glöm inte att länka! :)

Happy reading & ha det gott!