2018 goalsÄr det inte otroligt vad mycket allt handlar om bantning nu såhär efter nyår? Jag tycker att var och varannan på fejjan ska gå ner i vikt, sluta med socker och annat sånt. Så jag tycker att det är dags för lite av en "viktfri" bucket list för 2018, för att bryta lite trender, liksom. Sen om jag lyckas bocka av allt eller inte, är inte så viktigt, men det är trevligt att ha saker att sikta på!

- Spendera större del av året i Sverige än vanligt. I need it.

- Börja plugga. Oavsett vad, även om det så är en liten grundkurs i franska via Komvux. Men bara nåt så jag känner att jag faktiskt har hjärnceller kvar. Mitt självförtroende behöver masseras lite, liksom.

- Få tummen ur och flytta bloggen till Wordpress! (Alltså hur chicken får man vara..?)

- På tal om det, så är det ett mål att röja loss här med bloggen, och få mitt första regelrätta, seriösa samarbete. Känner mig lite bebis på det här området än så länge trots att jag bloggat i 10 år till och från. Men aldrig på allvar liksom. (Och skönhetsprodukt som "lön" är inte seriöst, thank you very much... been there, done that och snacka om att utnyttja bloggare!)

- ATT GÅ TILL FRISÖREN. Seriöst. Jag har aldrig haft tristare hår! Senaste månaderna har det ju varit uteslutet med frisörbesök på grund av vissa ofräscha anledningar, men nu börjar det ta mig tusan bli dags. Jag känner mig som en gammal tant.

- Ta mig till doktorn för att se över mina leverfläckar jag har i ansiktet. Viktigt, viktigt!

- Ha så pass mycket självrespekt att jag vägrar ta skit från andra, oavsett hur "närstående" de är. Med andra ord, år 2018 vill jag ska vara året då jag äntligen sätter ner foten. Så det, så!

2 kommentarer

  1. Kul att läsa :). Jag har 100 dagar utan socker men det är för att jag missbrukar socker. Så det är för att helt enkelt sluta med saken, det är inte bra för kroppen :)

    SvaraRadera
  2. Lycka till! Jag har försökt liknande men ger alltid upp, haha. Socker is life. :P

    SvaraRadera