Blank page


Idag blev en sån där dag där man sitter och tittar på skärmen och inget kommer fram. Jag känner mig mest stressad och nervig, en nära anhörig har hamnat på sjukhuset och det är allvarligt. Så min inspo är väldigt minimal just nu.

Som alltid sitter man och känner sig så hjälplös. Man kan inte göra eller ändra ett skvatt. Inte hjälpa. Särskilt som man befinner sig på en annan kontinent. Man kan ju bara vänta och se och det passar inte riktigt ihop med min ångest, känner jag. Sitter här och försöker att inte tröstäta. Jag vet ju att mat och tuggande endast och enbart hjälper mot hunger och ingenting annat.

Livet är så himla skört alltså. Man kan inte ta någonting för givet, oavsett ålder eller hälsotillstånd. Man får se till att ta vara på den tid man har, och på de relationer man har.
Det är väl dagens lärdom, antar jag.

5 kommentarer

  1. Nej vad tråkigt och många styrkekramar från mig <3

    SvaraRadera
  2. Man får ha dagar då man känner sig mindre pepp. Hoppas att din anhörig blir bättre ❤

    SvaraRadera

Hej och tack för att du kommenterar och ger feedback, alltid kul och välkommet att höra dina åsikter och att diskutera.

Tänk bara på att jag modererar kommentarerna innan de publiceras och att kommentarer som är irrelevanta och eller innehåller hat/negativitet skickas direkt till papperskorgen. Detta för att jag såklart vill ha en positiv stämning här i bloggen.

Jag svarar här på din kommentar men hälsar på och kommenterar på din blogg om du har en. Glöm inte att länka! :)

Happy reading & ha det gott!