God kväller! Hoppas att fåglarna kvittrar och livet leker. Så ungefär. Hos oss är det K-A-O-S. Jag och gubben skördar oliver från morgon till kväll och vi gör det själva = snigelfart och vi ligger så bedrövligt efter så det är skämmigt. Man ska ha ett halft ton innan man kan pressa och plockar man inte snabbt nog så kan ju de stackars oliver som ligger och väntar helt enkelt börja ruttna. Så det brinner lite i baken, om man säger så.

I övrigt skäms jag över hur lite kärlek jag ger bloggen just nu, men jag har en strategi! Jag tänker som så att kan folk med heltidsjobb jonglera sina liv och bloggar så kan nog jag det med. Jag är ju trots allt hemma från sju på kvållen tills halv åtta på morgonen. Sen att jag är så trött att jag knappt ens kan ta hand om hemmet, det är en annan fråga.. Jag har kanske inte riktigt vant mig vid så mycket action än.

Jag har i alla fall införskaffat en redig kalender i Sverige så nu skall här planeras, struktureras och BLOGGAS! Jajamän! No excuses.

Ni som bloggar, hur lägger ni upp det? Bloggar ni efter planering eller när andan faller på?

Dela vidare :)

Ett svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.