Rosa+guld+glas=fullträff!

Inlägget innehåller annonslänkar från Adviral1. Rakel ljusstake 3-pack / 2. Axån trådkorg / 3. Skene sittpuff / 4. Hofors vas / 5. England bordslampa / 6. Sessan kuddfodral / 7. Mysa pläd / 8. Austria taklampa / 9. Johnny förvaringskorg


Sitter och drömmer mig bort tills när stugan förhoppningsvis är klar. Jag vill ha en skön blandning av klassisk arabisk stil och ljust och modernt, så det kommer bli spännande att inreda! Jag är (som alla andra nu kanske?) tokig i guld och rosa. Släng in lite skimmer i form av exempelvis glasprismor och jag är såld!

Vi bygger ju en kupol (typ nästan exakt som på huset här) så under den krävs en vacker lampa som heter duga. Jag tänkte mig någon i arabisk stil men varför, egentligen? Kupolen i sig är ju ett rätt starkt statement om vilken stil det handlar om, så lampan kan nog vara mer neutral. Däremot vill jag ha massor med ljus och skimmer!

Nåväl, än dröjer det ett tag.. Men drömma kan man ju! 

1 kommentar

Hej och tack för att du kommenterar och ger feedback, alltid kul och välkommet att höra dina åsikter och att diskutera.

Tänk bara på att jag modererar kommentarerna innan de publiceras och att kommentarer som är irrelevanta och eller innehåller hat/negativitet skickas direkt till papperskorgen. Detta för att jag såklart vill ha en positiv stämning här i bloggen.

Jag svarar här på din kommentar men hälsar på och kommenterar på din blogg om du har en. Glöm inte att länka! :)

Happy reading & ha det gott!