Rosa+guld+glas=fullträff!

Inlägget innehåller annonslänkar från Adviral1. Rakel ljusstake 3-pack / 2. Axån trådkorg / 3. Skene sittpuff / 4. Hofors vas / 5. England bordslampa / 6. Sessan kuddfodral / 7. Mysa pläd / 8. Austria taklampa / 9. Johnny förvaringskorg


Sitter och drömmer mig bort tills när stugan förhoppningsvis är klar. Jag vill ha en skön blandning av klassisk arabisk stil och ljust och modernt, så det kommer bli spännande att inreda! Jag är (som alla andra nu kanske?) tokig i guld och rosa. Släng in lite skimmer i form av exempelvis glasprismor och jag är såld!

Vi bygger ju en kupol (typ nästan exakt som på huset här) så under den krävs en vacker lampa som heter duga. Jag tänkte mig någon i arabisk stil men varför, egentligen? Kupolen i sig är ju ett rätt starkt statement om vilken stil det handlar om, så lampan kan nog vara mer neutral. Däremot vill jag ha massor med ljus och skimmer!

Nåväl, än dröjer det ett tag.. Men drömma kan man ju! 

1 kommentar