10 frågor om mig

Inlägget innehåller annonslänk

Vilket ord använder jag ofta? Förutom diverse svordomar (classy, I know) så är det nog "jag älskar dig". Säger jag så ofta jag kommer åt, till gubbe och barn. En del kanske tycker att man inte ska säga det så ofta för att det blir urvattnat och liksom förlorar sin tyngd, men jag håller inte med.
Kärlek ska såklart visas i handling men med ord skadar ju inte heller.

Har jag några smeknamn? Lillan, är nog det som förekommer mest förutom mamma dårå. När jag var liten hette jag "mormors lilla groda". Mormor hade en liten glaskula med en blomma och en groda i som jag var så fascinerad av, så den blev liksom "min" då och passade mitt smeknamn. Nu bor lilla grodan hemma hos mamma sedan mormor gick bort.
Tittar alltid på den när jag är där. Min och mormors, liksom.

Vad vill jag jobba med i framtiden? Behandlingspedagog och gärna kostrådgivning vid sidan om. Sen blir det väl kanske också bloggare och olivbonde. Många drömmar!

Något jag blir extra glad av? Mina ungar och när de är nöjda och glada. Samt när jag som har enorma fötter lyckas hitta skor för normala priser. Det är snudd på mirakulöst.

Något jag gjorde i mina yngre år? Mycket dumt, skulle man väl kunna sammanfatta det. Men för att ta något positivt då så var jag en inbiten hästtjej som nästan bodde i stallet. Det var tills man upptäckte fenomenet "kompisgäng" och allt bus man kunde hitta på med allt som var förbjudet. Hoppsan.


På den tiden när man var söt och snäll.

Har jag lätt att hata personer? Nej, skulle jag inte vilja påstå. Jag tål en hel del skit innan bägaren rinner över. Kanske inte så bra egentligen för det är nog sundare att få psykbryt och sen gå vidare. Jag kan bli behandlad som skräp i flera år men när jag väl kommit till förakt så kan jag inte gå tillbaka. En del sår låter jag tyvärr bli för djupa.
Men hat i sig för människor känns för hårt, hat för fenomen som rasism osv ja, men inte människor jag träffat. Mycket andra negativa feelings kan det bli men inte hat.

Något jag ofta får höra? Att jag ser bitchig ut, att jag ser ut som om jag inte vill prata med folk. Att jag inte tar för mig.
Sanningen är att jag har den olyckliga kombinationen resting bitch face och social fobi med ruttet självförtroende, så det är inte det att jag inte vill snacka, jag vågar bara inte ta kontakt. Sen hur mitt ansikte ser ut i avslappnat tillstånd, well, det kan jag ju inte göra så mycket åt.


Jag och mitt resting bitch face. Totalt avskräckande.

När blir människor i din närhet chockad? Skulle jag gå upp på scen någonstans och sjunga så skulle nog många trilla av stolen av chock. Samt om jag gick ut med overknee-stövlar (<-annonslänk). Haha. Sa till gubben på skämt häromdagen att jag ska köpa såna (de är poppis här i Tunisien) och han sa bara att "-jaha, då får du gå ut själv". Tror jag förstår honom, faktiskt.

Något jag inte är rädd för att göra? Tyvärr är jag rädd för det mesta numera. Jäkligt trist.

Har jag åldersnoja? Nej, tycker jag inte. Skönt att närma sig 40.

Listan är skamlöst norpad från Beatrica Jakobssons supersnygga fotoblogg som du hittar här!

7 kommentarer

 1. Kul att få veta lite mer om dig och jag tycker inte att du ser bitchig ut! :-D Kramis

  SvaraRadera
 2. Rolig lista! Kul o veta me rom dig. haha resting bitch face, jag dör så rolig du är.
  Svar: Ja det är ett väletablerat märke verkligen. Ja spana in dessa, finns på Åhléns. Bra pris med.

  SvaraRadera
 3. Länklistan ligger uppe förresten in o läs hur man gör. Glöm inte publicera 14/2 ;)

  SvaraRadera
 4. Känner igen mig i så mycket, speciellt det där i osäkerheten kring nya människor <3. Så tråkigt liksom att folk tror man är en bitch bara för att man känner sig osäker :/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Eller hur.. Fattar inte att alla liksom förväntas vara übersociala. Det är ju inte det att man ogillar människor, osäkerhet har ju inte med det att göra. :/

   Radera