10 random frågor

1. Vad gör du om 15 år? 

Drömmen vore ju att kunna bo halvårsvis i Sverige och Tunisien. Varma tiden i Sverige, vintern med olivskörd och allt i Tunisien. Färdigutbildad, bloggar fortfarande (yaay!) och kan försörja mig både på plats i Sverige och online med blogg och det jag vill utbilda mig till när jag befinner mig i Tunisien.

2. Om du skulle förlora ett av dina fem sinnen, vilket sinne hade du då valt?

Luktsinnet. Är det ett av de där sinnena? Hur som, har så ofta problem med näsan och allergi så jag har vant mig redan vid att vara utan det här med att känna dofter. Det kommer och går med täppan och det. Så jag skulle klara mig.

3. Vad inspirerar dig mest?

Det kan man kalla en svår fråga. Min mamma, mina barn. Sen finns det människor i min omgivning faktiskt som inspirerar mig på ett sätt som kanske är lite tvärtom; de är praktexempel på hur jag inte vill vara och leva..

4. Hur balanserar du privatlivet, personlig tid och bloggen?

Jag jobbar ju inte så tidsmässigt är det inga problem. Jag har liksom en vision för hur jag ska lägga upp det här med blogginlägg men i slutändan blir det ändå "när andan faller på" vilket jag ärligt talat inte är helt bekväm med. Känns lite hipp som happ just nu. I'm working on it.

5. Om du hade haft en superkraft, vilken skulle det i så fall vara?

Att kunna förflytta mig vart som helst på ett ögonblick. Tänk vad fri man skulle känna sig.
En annan superkraft man skulle vilja ha vore ju att kunna hela andra människor. Gärna med telepati. Fast den första kraften i kombo med den andra vore ju grym.

6. Skulle du hellre vakna upp varje dag med perfekt smink eller perfekt hår för resten av ditt liv?

Perfekt hår, tackar! Mitt hår är sorgligt. Problem med hårbotten och ett hår som blir tunnare och tunnare. Vet inte vad jag ska ta mig till och ingen frisyr har jag heller.

7. Vad är ditt drömjobb?

Alla goda ting är tre heter det väl? Beroendepedagog, kostrådgivare (eller dietist ännu hellre men OMG vilken utbildning) och såklart bloggare.

8. Hur skulle du beskriva din stil?

Lite sådär bonde med guldkant. Eller drömmar och visioner om glamour. Haha. Jag gillar jeans, tunikor, kappa.. Skor med liten klack. Enkelt och basic med andra ord men så kan ju detaljerna glänsa, liksom. Just nu har vi inte råd med kläder typ alls, men annars så gillar jag faktiskt mode och skulle bra gärna vilja ha mer utrymme för det.


Min stil. ;)

9. Vilket är ditt favoritkonto på Instagram?

Hands down @muslimskkvinna. Ett konto som uppmärksammar diskrimineringen och rasismen mot oss men också annat relaterat till oss muslimer och hijabisar.

10. Med två ord eller mindre - hur skulle du beskriva din humor?

Not classy, om man säger så. Eller "icke rumsren" kanske är bättre för att beskriva..

2 kommentarer

  1. Jag skulle också vilja bo i ett varmt land under vintern :-D Kramis

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag med! Här är det ironiskt nog jättekallt på vintern.. :P

      Radera