Citronträd, pedikyr & bloggdesign

Hej på dig! Idag har vi varit ute på vischan igen och planterat vårt första citronträd. Så nu fick det sålla sig till skaran av runt 10 fikonträd. Dessa tog vi som skott från gubbens mosters fabulösa träd med världens godaste fikon, så det kommer ju ta sin tid då de bara är små pinnar som sticker ut ur jorden. Citronisen är redan en planta med blomknoppar, liksom. Jag som har tummen mitt i handen när det gäller gardening vet inte om det är bra eller inte men jag är impad i alla fall. Tjohoo!
Måste ju visa knopparna ju.


Nasnous var med idag också men när han jamar så låter han som Kalle Anka så jag får väl förmoda att han blivit krasslig. Han satt mest på verandan så imorgon får han stanna hemma och vila, snutten. Inte lätt när man är ute första gången, liksom. Lite så jag känner mig också ibland faktiskt när jag sitter fast här hemma bland tvätt och diskberg och sen kommer ut bland folk.

Hur som. Nu blir det underbart chic, knallröd pedikyr för min del och så sitter jag och spånar kring ifall jag ska ta upp det här med bloggdesign igen, främst då att göra headers och annan grafik.
Fast då att ta pröjs via något bolag så som Frilans Finans eller Firmify. Jag behöver en liten inkomst (hello eget webbhotell, haha) men det ska vara lagligt och reko så då måste något sådant till för att skicka faktura.

Någon som kan ge lite råd om vilket bolag som är bäst och enklast?

You may also like

4 kommentarer

  1. Hörrduuuu! Behöver du någon att öva design på så är jag högst villig att ställa upp 😉 Har noll koll på allt sånt där men måste pimpa bloggis lite! Du är så duktig! Ha en fin kväll 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.