Dagar som dessa

God eftermiddag på dig! Nu har vi kommit hem, kidsen är hos svärmor och jag sitter här och tar det lugnt med en kaffe.
Idag var det typ noll att göra på odlingen, förutom att ta emot 2 unga höns och en ungtupp! Första hönan (som heter Kerstin, minsann) och hennes 8 pyttesmå gullebullar kom ju igår. Så idag fick hon sällskap, vilket hon blev föga imponerad av. Konkurrenter till maten OCH de KAN ju störa hennes ungar! Fy sjutton, liksom. Så de 3 nya krakarna står där i ett hörn för de är rädda att få skäll av patronan.
Hoppas de blir polare nån gång, i alla fall.

Så lite bilder från denna soliga dag! Tack och lov hade det regnat rätt bra innan vi kom men sen sprack det upp. Hoppas på mer regn nu i veckan.Frulle! Så otroligt nyttigt. På tal om att jag går ner i vikt & sånt då. Nån vitamin kanske finns därinne. Nånstans.


Nasnous var med oss idag och Gizmo hängde efter honom som vanligt. Han springer alltid efter honom vart han än går och ska daska Nasnous på häcken för att få honom att leka. Nasnous är en tjurgubbe och bara fräser och Gizmo har såklart fått smeknamnet "rumpraketen".
Hoppas även här på att det blir vänskap snart! Obesvarad kärlek från Gizmos håll ännu..


Citronträdet har börjat att blomma och det knoppar blad på lilla granatäppelträdet. ♥ Hoppas det tar sig nu, det vi planterat.


Patronan Kerstin och hennes kids. Hur söta?!


En smått derpig liten Gizmo. Tror nog att livet på landet är bra mycket bättre än att bo i en sopcontainer inne i stan vilket försmodligen hade blivit hans liv, precis som det är för så många katter här...


En liten jag. Te, cola och skitiga skor. Men sånt är livet! Överlag en finfin dag.
Hoppas du haft det bra idag du med!

4 kommentarer

 1. Svar
  1. Tack <3 Ja det är inte så pjåkigt, skönt att ha någonstans att ta vägen när man vill rymma från stan :)

   Radera
 2. Vilka underbara bilder! Hade så gärna velat ha ett citronträd :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack <3 Citronträd kan man väl köpa och ha i kruka hemma tror jag?
   Ska bli spännande att se hur det går nu och om det tar sig. :)

   Radera