Mer bloggkärlek!


Linda skrev om det här med bloggkärlek igår och att det inte verkar vara lika vanligt att bloggare länkar till varandra numera.
Jag måste nog hålla med, tror jag. Har till och med läst artiklar där proffsbloggare (alltså sådana som jobbar med att utbilda folk i att lyckas i bloggbranschen) uppmanar folk att inte länka till andra "för man vill ju inte skicka bort läsaren från ens sida?"
Nonsens, tycker jag. Klart man ska länka till andra. Tror nog att internätet är stort nog för oss alla..! Vad trist dessutom att bara sitta själv där i sin lilla vrå i cyberspejs.

Så, nu hakar jag på Lindas "bloggkärlekståg", hoppas du gör det du med. :)

7 kommentarer

 1. Jag hakar också på! <3 Kramis

  SvaraRadera
 2. Äsch nonsens tycker jag. Det handlar om att ge och ta. Min lista med alla deltagande kommer upp den 12 och det innebär att alla skall länka till alla. På det sättet så kommer ju bara fler hitta till varandra, vilket är kul!
  Välkommen med i tåget!

  SvaraRadera
 3. Verkligen nonsens jag tycker de ger mer att sprida kärlek och samarbeta:)

  SvaraRadera
 4. Imorgon presenterar jag listan! Så kul att så många har valt att vara med i tåget!
  Svar: Tack! Blev verkligen jättenöjd. Precis vad mitt hår behövde!

  SvaraRadera