Mer bloggkärlek!

Linda skrev om det här med bloggkärlek igår och att det inte verkar vara lika vanligt att bloggare länkar till varandra numera.
Jag måste nog hålla med, tror jag. Har till och med läst artiklar där proffsbloggare (alltså sådana som jobbar med att utbilda folk i att lyckas i bloggbranschen) uppmanar folk att inte länka till andra “för man vill ju inte skicka bort läsaren från ens sida?”
Nonsens, tycker jag. Klart man ska länka till andra. Tror nog att internätet är stort nog för oss alla..! Vad trist dessutom att bara sitta själv där i sin lilla vrå i cyberspejs.

Så, nu hakar jag på Lindas “bloggkärlekståg”, hoppas du gör det du med. 🙂

You may also like

7 kommentarer

  1. Äsch nonsens tycker jag. Det handlar om att ge och ta. Min lista med alla deltagande kommer upp den 12 och det innebär att alla skall länka till alla. På det sättet så kommer ju bara fler hitta till varandra, vilket är kul!
    Välkommen med i tåget!

  2. Imorgon presenterar jag listan! Så kul att så många har valt att vara med i tåget!
    Svar: Tack! Blev verkligen jättenöjd. Precis vad mitt hår behövde!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.