Moday is fun day!

Jomen eller hur! Jag vet att det är att gå lite mot strömmen att uppskatta måndagar, men jag diggar dem faktiskt. Kidsen är tillbaka i skolan idag efter en veckas lov och tro't eller ej så slet de ut mig ur sängen imorse istället för tvärtom. Det är snudd på mirakulöst, kan jag säga.
Det var nämligen av yttersta vikt att jag skulle vakna tidigt, så jag kunde platta ena dotterns hår. Important stuff.

Vi tog dessutom med vår innekatt till olivodlingen, det här är andra gången han ser världen utanför en lägenhet. 5 år är han och han har inte varit ute innan alltså. Tjejen vi köpte honom och Noussa av bodde i en lägenhet inne i stökiga huvudstaden så vete 17 om han ens känt på frisk luft alls i livet.

Han och Gizmo har blivit kompisar nu, trots att kärleken är starkare från Gizmos håll. Han verkar riktigt beundra farbror Nasnous och försöker få med honom på noterna att leka hela tiden. Nasnous är föga imponerad. När lille Gizmo dessutom hoppade upp på husses ben, då fick han sig en redig avhyvling och blev prompt bortjagad av Nasnous då som tydligen skulle visa att husse minsann var hans!Sen gick husse med honom till Noussas grav. Igår var det 5 månader sedan hon dog. Kan säga att jag vantrivs här fortfarande, känns som om vi bor i en kista. Inget är som det ska vara utan vår tokfia här. Eller ja, det är väl som det ska, men det känns så fel. Alltid den där känslan av att något är off, liksom. Det skulle ju vara hon och Nasnous tillsammans, de som skulle upptäcka olivodlingen och sen åka med oss till Sverige.. Helt otroligt skrämmande hur saker och ting kan förändras från en sekund till en annan.

Nåväl. Nu sitter man här, tröttare än tröttast. Blir en degig kväll, tror jag.

Hoppas du haft en fin start på veckan!

2 kommentarer

  1. Så mysigt :). Haha är ändå lite kul det där med kärleksbesvarande gällande katter ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det är supergulligt! Nasnous verkar bli snällare nu mot den där smått irriterande bebben som följer efter honom vart han än går.. :P

      Radera