Tänkte gnälla lite, men säger tack istället


Vad gött det är när man en pruttig dag som denna kan logga in här på Blogger och läsa era kommentarer. Har världens huvudvärk (och hälsoångest, blir nog stelkrampsspruta imorgon) och kände att jag behövde pipa lite men säger TACK istället.

Känns härligt och upplyftande att vara en del av det här, och fantastiskt att mina erfarenheter med mitt syndrom kan hjälpa andra, äntligen. Eller åtminstone kanske hjälpa till att lugna.

Hur som helst, det blev en kort liten uppdatering idag men imorgon kör vi igång igen med nya tag!

Kram på er

2 kommentarer

Hej och tack för att du kommenterar och ger feedback, alltid kul och välkommet att höra dina åsikter och att diskutera.

Tänk bara på att jag modererar kommentarerna innan de publiceras och att kommentarer som är irrelevanta och eller innehåller hat/negativitet skickas direkt till papperskorgen. Detta för att jag såklart vill ha en positiv stämning här i bloggen.

Jag svarar här på din kommentar men hälsar på och kommenterar på din blogg om du har en. Glöm inte att länka! :)

Happy reading & ha det gott!