Vårfavoriter från Cellbes

Inlägget är reklam för Cellbes och innehåller annonslänkar

Så mycket fint man hittar nu hos Cellbes! Gillar såklart att de har stora storlekar i allt. Jag är ju galen i rosa och beige men bär alltid svart. Bar verkligen alla kulörer förr men sen jag blev överviktig har det liksom gått över till svart allting för då kan man ju "dölja" mer liksom. Men nu tänkte jag ge tusan i att leta efter svart! 

Förutom då kanske den där basic långa kavajen längst upp, det var verkligen längesedan jag såg en lång kavaj. Bra för mig som är långskånk och vill ha kläder som går ner över rumpan.

Vilken är din favorit?

2 kommentarer

Hej och tack för att du kommenterar och ger feedback, alltid kul och välkommet att höra dina åsikter och att diskutera.

Tänk bara på att jag modererar kommentarerna innan de publiceras och att kommentarer som är irrelevanta och eller innehåller hat/negativitet skickas direkt till papperskorgen. Detta för att jag såklart vill ha en positiv stämning här i bloggen.

Jag svarar här på din kommentar men hälsar på och kommenterar på din blogg om du har en. Glöm inte att länka! :)

Happy reading & ha det gott!