Vikt(ig) uppdatering & tillbaks till luggHej fina du! Hoppas att du har en härlig dag. Kanske med massor med kaffe? I know I need it.

I alla fall, idag blir det en väldans viktig uppdatering här på bloggen. Jag har nämligen kört igång med viktnedgången och har plumsat ner 4 kilo på en månad. Det känns inte mycket, samtidigt så är 1 kilo per vecka egentligen en rätt aggressiv viktminskning. Det var inte tänkt så dock utan vikten bara smälte bort när vi höll på med oliverna. Nu är det definitivt svårare och jag kan inte äta lika mycket då jag är tillbaka på nivå soffpotatis.
Det är dock bara att traggla sig vidare! Jag tänkte börja mjukis med styrketräningen igen så fort ömheten, tröttheten och smärtan lagt sig efter allt detta skördande (beror på mitt syndrom som jag skrivit om här) och kroppen slutar vara arg, som någon med samma skit så smart uttryckte det.

Givetvis så ska det gå snällare till den här gången utan "allt eller inget"-tänk. Tror också det är 4:e vändan nu med viktnedgång och nyhetens behag infinner sig liksom inte, känns inte som "en grej" liksom, så det är därför jag inte uppdaterat för varje kilo jag tappat. Jag ligger nu på 102 kg (ja, jag är en sån där som inte skäms för att berätta vad jag väger, who cares liksom..) och målet är att hamna under 100 nu först och främst. Sen tar jag det lite i taget!

In other news, så har jag klippt lugg! Alldeles själv, minsann! Det blev rätt bra, om än ovant. Tyvärr kan jag ju inte dela med mig av bild, men jag kan ju säga att jag nu dolt min jättepanna och ja, maken utbrast att jag ser typ 20 år yngre ut. Win!
Jag kan säga som så att mitt hår blivit så tunt senaste åren och verkligen inte blev bättre under en av mina ångestepisoder för ett tag sen då jag inte tog hand om håret på veckor. Jag slet ut tovorna (och därmed håret) med borsten och tovor som jag inte fick bort fick maken klippa väck. Så sen köpte vi en frisörsax och jag klippte en page på mig själv (eller bob, som det heter numera) och nu då lugg. Jag ser ut som en elvaåring, men vad gör man inte för att försöka rädda kalufsen? Har dessutom blivit mer tunnhårig där fram så jag tänkte att mindre tyngd där kanske hjälper, därav lugg.

Hur kan man annars försöka rädda ett hår som bara blir tunnare och tunnare? Tips?

6 kommentarer