Bloggen tillbaka igen!

Hej på dig! Ja, som sagt. I’m back! Förhoppningsvis med bättre funktioner. Eller ja, det hade förra designen också, bra funktioner alltså, men jag saknade det här med featured images och hur bilderna presenterades.

Jag vet att inläggsurdrag eller vad man nu säger, inte är allas grej. Många säger att de vänder i dörren, det är för jobbigt att klicka på en länk för att läsa hela inlägget. Jag fattar, men tills jag har råd med ett par hundra för en drömdesign så får jag nöja mig med det som finns. Just nu passar det här bäst. Så fort det kommer ett bra tema där allt finns på plats och som är gratis, så hoppar jag på det, men nu är det temat Zillah som får göra jobbet. Håll med om att man blir lite glad av färgerna i alla fall..? 🙂

Ooooh jag har så mycket jag ruvar på i form av funderingar och saker som vi gjort på odlingen, men det sparar vi till fler inlägg, tycker jag. Jag får nöja mig med att säga att hönsgården fått utökning i form av lite annorlunda fjäderfän och nu inte bara spirar det i de nya fruktträden, det dyker upp frukter också! Redan! Visserligen få och små, men i alla fall! För några som aldrig hållit på med något sådant förr är det ju en jättegrej!

Men som sagt, mer om det framöver. Bilder kommer också, såklart! Tills dess, ha det gött och njut av helgen.

You may also like

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.